Sistem inteligent de incalzire electrica cu un consum mediu de numai 10W/mp

Atenţie, deschide într-o fereastră nouă. PDFImprimareEmail

 

NU MAI AVETI NEVOIE DE GAZE NATURALE PENTRU INCALZIRE!!!!

                                                  

 

SUNWAY SRL va propune  o nouă generaţie de sisteme de incalzire

bazata pe folia pentru încălzire ZEBRA (PLEN) :

  •  
  •   - economica - cel mai eficient mod de incalzire;                                        
  •   - fara costuri de intretinere;
  •   - montaj simplu si rapid;
  • confort net superior tuturor sistemelor de incalzire.                             

 

 

Aceste cuvinte descriu succint sistemul de incalzire cu infrarosu ZEBRA (PLEN).

 

  

Sistemul de incalzire ZEBRA (PLEN) se prezinta sub forma de folie, se ataseaza pe tavan, este acoperit cu tavanul fals (gips-carton, lemn, etc.), conectat electric si controlat de termostatele de ambient,  incalzeste obiectele din camera (pereti, podea, etc.)  prin raze infrarosii.

ZEBRA (PLEN) respecta principiul natural al transferului de caldura, astfel fluxul de caldura de la elementele sistemului montate pe tavan se transmite direct pardoselii iar pardoseala transfera caldura stocata aerului.

 

ZEBRA (PLEN) este o folie incalzitoare destinata utilizarii sub tavanele din gips-carton formand impreuna un panou radiant cu suprafata marita si in acelasi timp invizibil. Respecta acelasi principiu ca in cazul panourilor radiante, insa sistemul lucreaza la o temperatura mai redusa (doar 45°C) avand o suprafata radianta marita, astfel caldura fiind distribuita uniform pe suprafata camerei, creand un confort termic mai ridicat cu un consum mai scazut

 

Latimea foliei este de 50 cm in corelatie cu distanta dintre profilele pentru gips-carton. Folia se aplica pe suprafata tavanului peste care s-a montat anterior izolonul (folie izolatoare aluminizata) si la urma placile de rigips la o distanta de 3 - 5 cm. fata de folia incalzitoare ZEBRA (PLEN). Benzile incalzitoare ZEBRA (PLEN) se leaga in paralel prin conductori de cupru la tabloul electric, acesta din urma fiind comandat de termostatele de ambient din fiecare camera.

 

Sistemul beneficiaza de multiple avantaje cum ar fi: economia de energie, eficienta, confortul si eliminarea igrasiei si curentilor de aer, la care se adauga faptul ca este insesizabil si isi face silentios treaba zeci de ani. Perioada de garantie pentru folia incalzitoare PLEN este de 10 ani, iar cea de utilizare de peste 25 ani.

 

  • Incalzirea cu raze infrarosii poate reduce considerabil consumul de energie electrica  pentru ca Dumneavoastra practic incalziti metri patrati si nu metri cubi. La momentul actual sistemul de incalzire prezentat de noi si-a demostrat deja eficienta si a adus caldura in multe case si companii.


Daca construiti o casa noua, o recunstruiti pe cea veche, daca nu aveti posibilitatea sa va racordati la conducta de gaze naturale sau costurile racordarii sunt enormeincalzitoarele cu folii ZEBRA (PLEN) reprezinta SOLUTIA IDEALA pentru incalzirea casei Dumneavoastra.